Vorige week lanceerde Impossible hun 2de Generatie hamburger. Ontdek in de video hoe deze zonder vlees innovaties onthaald werden.

Het nieuwe recept van de plantaardige Impossible Burger bevat geen gluten, geen dierlijke hormonen en geen antibiotica. Het is kosher- en halal-gecertificeerd. Het is heerlijk in elk gemalen vleesgerecht, inclusief stoofschotels, chili, sauzen, smaken, gehaktballen, gehaktballen, vleespasteitjes of andere vlezige menu-items. Het is gemakkelijk om te koken op de BBQ, charbroiler, flat-top grill, hoge snelheid oven, steamer of sauté pan. Chef-koks kunnen de Impossible Burger gebruiken in recepten voor lasagne tot lo mein.
“The newest Impossible Burger delivers everything that matters to hard-core meat lovers, including taste, nutrition and versatility. This is the plant-based meat that will eliminate the need for animals in the food chain and make the global food system sustainable.”
– CEO en oprichter van Impossible Foods
Dr. Patrick O. Brown
De nieuwe Impossible Burger heeft evenveel biologisch beschikbaar ijzer en eiwit als een vergelijkbare portie rundergehakt van koeien. Bovendien heeft de nieuwe Impossible Burger 0 mg cholesterol, 14 gram totaal vet en 240 calorieën in een kwart-pond patty. (Een kwart-pond, conventionele “80/20” pasteitje van koeien heeft 80 mg cholesterol, 23 gram totaal vet en 290 calorieën.)
In April trekken de argonauten richting Nederland voor een leertraject rond duurzame voeding.
We bezoeken oa. Meatable. Ook zij willen gehakt innoveren. Maken ze voor ons een bolognaise saus met geenvlees? Kom het mee ontdekken.