Ondersteund door
Op dinsdag 2 april 2019 beginnen we met een introductiesessie in het Antwerps Groen Kwartier, waarin we het programma en ieders uitdaging bespreken. Van donderdag 25 tot en met vrijdag 26 april 2019 trekken we vanuit Turnhout richting Nederland.
- In Turnhout maken we kennis met “Circular Organics” dat insecten kweekt als alternatieve proteine. We krijgen ook een pitch van de start-up Kriket.
- Richting Rotterdam gaan we naar BleuCity om door een 12.000 m2 tellende circulaire voorbeeldstad te wandelen en kennis te maken met bedrijven als Rotterzwam en BetterFutureFactory (duurzame packaging)
- Richting Utrecht gaan we naar Greenhouse restaurant, een grote food hub waar we onder andere het bedrijf Kromkommer ontmoeten.
- In samenwerking met Sustainable Brand Index verzorgen we een interactieve workshop met de deelnemers.
- De volgende dag brengen we een bezoek aan De Verspillingsfabriek in Veghel en doen we een workshop met de duurzaamheidsmanager van ABN AMRO.
- Bezoek aan verticale boerderij Duurzame Kost waar alles rond duurzaamheid draait en pitch van Meatable – in vitro vlees specialist
- Terug in Turnhout op vrijdag 26 april 17h00.
Op woensdag 8 mei sluiten we af met een reflectieworkshop waarin we de take-aways vertalen naar je eigen business context.